Cumparam AUR     Echipa Valore Gold este formată din evaluatori cu experiență, pregătiți profesional să ofere o apreciere corectă obiectelor oferite spre cumpărare, prin metode obiective (reactivi chimici, testare electronică, testare prin pilire, marcaje de producător). Metalele prețioase sunt evaluate din punct de vedere al purității (carataj) și greutății (gramaj). Evaluarea este gratuită, plata pentru obiecte se realizează pe loc, iar valoarea pentru metale prețioase se calculează fără scăzămant. Tranzacțiile realizate de societatea nostra sunt rapide, ușoare și transparente.

LINGOURI DE AUR Un lingou de aur reprezinta cantitatea de aur sub orice forma rafinat, care este realizat sub forma de lingou de producatori si urmareste conditiile standard de producere, etichetare si de inregistrare.

MONEZI DE AUR Daca detineti monede din aur, este un moment prielnic sa le valorificati. Indiferent de tara de provenienta, epoca din care vin si gradul de deteriorare, le evaluam si puteti obtine o valoare de piata corecta. Cumparam monede de aur complete sau incomplete. Monede din aur de 24 karate, 18 karate sau orice alt aur pot fi evaluate si le puteti vinde la adevarata lor valoare.

BIJUTERII DETERIORATE Valoarea bijuteriilor este bazata doar pe doi factori: greutate si puritate. Noi cumparam orice in orice conditii, incluzand bijuterii deteriorate, rupte, demodate sau chiar urate. Aproape oricine are bijuterii care nu mai sunt la moda.Cumparam aur chiar si bijuterii incomplete, fragmente, piese rupte.Orice piesa din aur are o valoare data de greutatea sa si de prelucrarea sub forma de bijuterie. Cumparam aur sub orice forma, in piese intregi sau deteriorate.

Daca piesa isi pierde din valoare prin rupere, zgariere, desprindere a unei bucati, nu inseamna ca ati pierdut intreaga valoare a bijuteriei . Noi o evaluam si cumparam aur la o valoare corecta de piata in functie de gramajul bijuteriei. Uneori apreciem si oferim o valoare suplimentara pe o piesa lucrata chiar daca este incompleta.

Daca aveti fragmente diverse de aur, va invitam la noi pentru o evaluare. Puteti obtine un pret la care nici nu va asteptati. Cunoasteti pe cineva care vinde piese rupte sau fragmente de aur ? Anuntati-l ca poate sa si le valorifice la un pret foarte bun.

service-01
service-02
service-03
service-04