Despre Noi

       Valore Gold este societate care achizitioneaza aur si argint , vinde bijuterii din aur in magazine cat si on-line , se accepta si aur la schimb pentru bijuteriile achizitionate de dumneavoastra.

      Vindeti aurul dvs. vechi in magazinul noastru din Sos. Mihai Bravu nr 2 , bloc 60 B, parter , sect 2 , Bucuresti si primiti pe loc numerar.RAPID SI USOR !Cele mai importante lucruri de retinut sunt : AURUL SE ACHIZITIONEAZA FARA SCAZAMANT . Pretul variaza in functie de cotatiile din ziua respectiva,dupa www.kitco.com.Pentru cea mai buna oferta de cumparare aur si argint , va rugam sa ne contactati sau sa vizitati magazinul nostru unde se efectueaza cumparari de aur si argint.

      Personalul nostru foarte bine pregatit va evalua aurul dvs. pentru a determina karatajul (9k,10k, 14k, 18k, 22k sau 24k), va efectua un test de gravura-acid pentru a verifica autenticitatea acestuia, va cantari bijuteriile in fata dvs. pentru o evaluare corecta si va calcula pretul oferit pentru cumparare. Titlul metalului reprezintă proporția de metal prețios fin existent intr-un obiect exprimata in miimi: – pentru aur: 375‰; 500‰; 585‰; 750‰; 833‰; 900‰; 916‰ și aur fin 999‰; – pentru argint: 750‰; 800‰; 875‰; 916‰; 925‰ și argint fin 999‰; – pentru platină: 950‰.

      Valore Gold va ofera lejeritatea negocierii pretului aurului in conditii avantajoase pentru dvs. Criteriile pe care ne bazam in negocierea cu viitorii nostri clienti sunt in functie de cantitatea pe care clientul ne-o livreaza, fie ea constanta fie singulara.

       La cumparare aur si argint preturile si cotatiile la bursa sunt prezente pe site-ul nostru, in fiecare moment al zilei ,  pentru a transmite preturi reale clientilor nostri

      Pe langa faptul ca va oferim posibilitatea de a ne vinde direct obiectele din aur pe care le detineti, cu plata pe loc, primim si aur la schimb pentru bijuteriile cumparate de la noi, fie ca este vorba despre orice fel de bijuterie, verighete sau despre inele de logodna. Aurul se evalueaza la cel mai bun pret al zilei respective. Avem spre vanzare o colectie variata de bijuterii aur 14 k si 18k .Puteti accesa si magazinul on-line pentru a cumpara din magazinul nostru.

Evaluam bijuterii

Din Aur si Argint

Cumparam Aur

Bijuterii , Fragmente, Lingouri etc.

Cumparam Argint

Bijuterii , Fragmente, Lingouri etc.

Vindem Bijuterii

In Magazin cat si Online...

client-1
client-2
client-3
client-4
client-5
client-6
client-7
client-8